Nieuws

Er zijn in Nederland ruim 1 miljoen mensen die dagelijks de gevolgen van armoede ondervinden. Met verschillende projecten gaan wij dit tegen. Daardoor kunnen kinderen sporten en genieten van een warme maaltijd. Ook zetten vrijwilligers zich in om mensen te helpen met hun administratie. Op deze pagina lees je het laatste nieuws van Stichting Armoedefonds. Recente ontwikkelingen, gesteunde initiatieven, mooie acties en persberichten. 

Alle nieuws

Armoedefonds en Kruidvat: Iedereen verdient een mooie kerst Persbericht Kruidvat geeft vandaag het startsein voor de hartverwarmende kerstcampagne ‘Iedereen verdient een mooie kerst’ voor het Armoedefonds.
Yoni steunt Armoedefonds Yoni steunt Armoedefonds met Pay for a Period Bedrijf Yoni steunt het Armoedefonds met hun Pay for a Period campagne waarbij klanten via de website van Yoni menstruatieproducten kunnen…
Malakkastraat 6 steunt het Armoedefonds Bedrijf Stimuleringsfonds Malakkastraat 6 steunt het Armoedefonds met een financiële bijdrage voor de Schoolspullenactie.
Laag armoederisico toont zich niet in de praktijk Persbericht Stichting Armoedefonds ziet de recente daling van het armoederisico, zoals berekend door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), niet…
Squla doneert toegangscodes! Bedrijf Stichting Armoedefonds heeft een donatie ontvangen waarmee 100 kinderen een jaar lang toegang krijgen tot het online leerplatform van Squla.
Studio Freek doneert vriendenboekjes! Bedrijf Studio Freek heeft 50 Freek Vonk vriendenboekjes gedoneerd aan Stichting Armoedefonds.
Doe mee met de digitale collecte Armoedehulp Nieuws Help mee en start een digitale collectebus voor een armoedehulporganisatie bij jou in de buurt.
Kruidvat slaat handen ineen met Armoedefonds Persbericht Kruidvat gaat een structurele samenwerking aan met het Armoedefonds. Binnenkort ontvangen 15.000 mensen in Nederland de Kruidvat Health & Beauty…
Kom met je school in actie voor het Armoedefonds! Actie Ieder kind verdient een frisse start van de dag. Met deze actie willen we dat ieder kind met een goede…

Volg armoedefonds op social media