Nieuws

Er zijn in Nederland ruim 1 miljoen mensen die dagelijks de gevolgen van armoede ondervinden. Met verschillende projecten gaan wij dit tegen. Daardoor kunnen kinderen sporten en genieten van een warme maaltijd. Ook zetten vrijwilligers zich in om mensen te helpen met hun administratie. Op deze pagina lees je het laatste nieuws van Stichting Armoedefonds. Recente ontwikkelingen, gesteunde initiatieven, mooie acties en persberichten. 

Alle nieuws

Menstruatieproducten ontvangen van Yoni Bedrijf We hebben een hele mooie bijdrage ontvangen van Yoni. Een grote hoeveelheid tampons, maandverband en menstruatiecups.
Geslaagd!!! Ik ben trots op mezelf, dat het is gelukt! Nieuws Mohamed (19 jaar) heeft zijn diploma behaald. Jan Tielemans, vrijwilliger bij Voedselbank Aalst-Waalre leerde Mohamed en zijn moeder, broer en…
Weggeefmarkt Stichting Veul Diech Good Nieuws Minima, zieken en gehandicapten mochten in Maastricht allerlei producten gratis meenemen op de Weggeefmarkt van St. Veul Diech Good. Mede…
Vincentius Nijmegen biedt hulp en gezelligheid aan mensen met kleine beurs Nieuws We waren op bezoek bij de Vincentiusvereniging in Nijmegen, die zich op allerlei manieren inzet voor de minima.
Armoedefonds bezorgd over stijging aantal aangevraagde Schoolspullenpassen Persbericht Stichting Armoedefonds verwacht dit jaar een deel van de kinderen voor wie een Schoolspullenpas is aangevraagd, niet te kunnen helpen.
Studenten in actie tegen menstruatie-armoede! Actie Studenten Isa en Vera volgen de opleiding Handhaving, Toezicht en Veiligheid aan Aventus MBO in Apeldoorn en zijn in actie…
Gelijke kansen voor alle kinderen. Nieuws Stichting Move streeft naar meer gelijkwaardigheid en inclusiviteit in de Nederlandse maatschappij voor kinderen met een sociaal economische achterstand.
Armoedefonds: twee derde hulporganisaties ziet hulpvragen toenemen door inflatie Persbericht Uit onderzoek van Stichting Armoedefonds blijkt dat bij twee derde van de lokale hulporganisaties in Nederland het aantal hulpvragen toeneemt.…
Armoedefonds deelt cheques uit tijdens landelijke dag in Den Bosch Nieuws Donderdag 12 mei kwamen hulporganisaties uit heel Nederland naar de Landelijke Beneficiantendag van Stichting Armoedefonds in ‘s-Hertogenbosch.

Volg armoedefonds op social media